Ik hou van een aanpak vanuit verschillende hoeken en vanuit een spiritueel (magisch) opzicht.

We zullen samen inzichten verwerven en ik zal je ook verschillende technieken en methoden aanleren om meer in evenwicht te leven.
Daarnaast zullen we allerlei oefeningen doen die het je mogelijk maken je leven op een positieve manier aan te pakken en terug op de rails te krijgen, eventuele blokkades op te sporen (en deze eventueel afwisselend met een behandeling op te lossen), enz.

De allereerste afspraak (intake) duurt 2u en omvat:

 • een kennismakingsgesprek waarin de pijnpunten opgespoord worden
 • een uitleg van de verschillende technieken en methoden (en eventueel behandelingen)
 • het bespreken van wat voor jou de beste manier van aanpakken is
 • een eerste coaching
 • een evaluatie van wat jij en ik gevoeld of gemerkt hebben tijdens de coaching
 • enkele handige tips om ook reeds na de eerste afspraak al verbetering te boeken
 • een edelsteen waar je al meteen mee aan de slag kan

Voor de intake geldt een wisselwerking van € 77.

Alle volgende coachings (en/of behandelingen) bedragen € 44.

Elke volgende afspraak duurt 1u en omvat:

 • een kort gesprek waarin we de evolutie bespreken
 • een coaching
 • een korte evaluatie van wat jij en ik gevoeld of gemerkt hebben tijdens de coaching
 • handige tips om uit te oefenen thuis, op het werk, in stressvolle situaties, ...

Coachings kunnen afgewisseld worden met behandelingen. De wisselwerking (€44) en timing (1u) zijn dezelfde.

In uitzonderlijke gevallen (wanneer je niet in de mogelijkheid bent om je te verplaatsen wegens een fysieke beperking) kan ik bij jou thuis komen voor de coaching. Naar gelang de afstand zal ik eventueel verplaatsingskosten aanrekenen (dit bespreken we telefonisch of via mail).

Ik maak o.a. gebruik van:

# Techniek of methode Uitleg
1 Ademhaling Zonder ademen leven we niet. Een correcte ademhaling is letterlijk van levensbelang en het kan je bijvoorbeeld ook helpen om tot rust te komen in stressvolle situaties of om sneller in slaap te vallen.
2 Ontspanning Stress is één van de grootste ziekmakers. Ik zal je enkele zeer eenvoudige ontspanningsoefeningen bijbrengen die je op elk moment kan toepassen, zowel thuis als op je werk en die je zowel op korte termijn als op lange termijn de nodige ontspanning zullen geven. De boog kan niet altijd gespannen staan!
3 Visualisatie
Dankzij deze visualisatie technieken zul je sneller resultaten bekomen op eender welk vlak (gezondheid, financieel, relaties, werk, ...) en ze zullen je ook helpen je doelen beter voor ogen te houden.
4 Creativiteit Iets creëeren kan zeer bevrijdend werken en onverwachte inzichten geven. Door onze creativiteit de vrije loop te laten gaan, kunnen we zaken ontdekken ivm terugkerende patronen in je leven, onverwerkte trauma's, ...
5 Natuur Er wordt niet voor niets gesproken over "Moeder" Natuur. Tijd doorbrengen in de natuur kan zeer rustgevend en troostend werken. Daarnaast zal het je ook "aarden" en je energie geven. Ik neem je mee naar buiten en laat je enkele speciale plaatsen zien waar we bovenstaande technieken en oefeningen kunnen toepassen.
6 Meditatie Er zijn verschillende meditatie technieken en samen gaan we op zoek naar diegene waarbij jij je het beste voelt. Via begeleide meditaties zullen we ook tot bepaalde inzichten komen en kunnen we bijvoorbeeld in contact komen met je gidsen.
7 ... Zoals energie oneindig is, zijn de mogelijkheden oneindig. We werken gewoon samen op een tempo dat voor jou goed voelt om vooruitgang te boeken op alle niveau's (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) waardoor de nodige verandering zal gebeuren op de gewenste vlakken (gezondheid, financieel, relaties, werk, ...).

Klik op de knop hieronder voor:

Meer info aanvragen

Of contacteer mij voor een afspraak op 0475 32 83 61 of 053 41 05 61.